< -

Ibland är allt perfekt flera dagar i sträck

Fredag igen då alltid lika gött men snart är det måndag haha... 
Denna skol fredag gick jag hem med ett leende på läpparna för vi gjorde test på engelskan idag och kändes jätte bra. Får iallafall lite hopp på nationella! 
 
När jag skulle gå hem från skolan så var det snöstorm så då ville jag inte gå hem och då ringde jag mamma och hon fick hämta mig... och när jag kom hem och så lukta det nybakta bullar och mamma hade såklart bakat bullar, nybakta bullar såååå gott! Bästa mammi :)
 
Imorgon så ska vi förmodligen ha gäster så jag har städat mitt rum eller snarare lagt alla smuts i en hög på golvet och sedan gått och lagt det i tvättkorgen... Men jag behövde verkligen städa så nu är det gjort! ;)
 
Nu ska jag rensa mitt minneskort,ladda batterierna till min kamera för imorgon ska jag träffa Ebba och vi ska fixa en lite grej, än så länge lite hemligt :D Ska bli super kul iallafall och jag är skit taggad.
Ska också försöka fixa till mina naglar eftersom mina "naglar" har lossnat så nu ska jag försöka ha kvar dom så långa som dom blivit nu efter jag gjorde dom nagelsalong innan jul!
 
 
 
 
Standard på fredagar!