< -

gott & blandat om mig

Hej, tänkte att ni skulle få reda på lite mer vem jag är. Så här kommer lite blandad fakta om mig, enjoy
 
 
 
 
 
Vill bara tilllägga lite grejer.. eller ja förklara :)
 
"Har inga problem med att gå utan smink i skolan eller mjukis" - Har inga problem med att gå utan smink i skolan  men jag går nästan alltid med det, om det skulle krisa typ ha jätte bråttom eller något så skulle det inte bara någon big deal och skippa sminket.
 
"Älskar midsommar" - jo det gör jag, väldigt mycket! Tycker det är super mysigt och jag minns en gång när vi var i våran familjekompisars stuga och firade... Kommer aldrig glömma den dagen. Spelade fotboll vid stranden super sent på kvällen med helt okända, jag fick spela i lag med 3st i min ålder och jag är väldigt blyg men dom var så otroligt snälla, önska jag visste vad dom hette alltså!
 
"Jag vill ha pojkvän" - japp, det är också sant. Jag har inte haft ett rikdigt förhållande, inget förhållande kan man säga. Hade ett och det var en vecka. Det jag ville säga är att jag vill ha ett äkta och seriöst förhållande, det måste inte vara perfekt men äkta, jag vill inte ha en pojkvän bara "för att ha en liksom." 
 
"Kan verkligen inte sova när det är för varmt,får panik" och "måste sova med täcke, känns som skydd" - Grejen är att om man tar ut ett ben från täcket så känns det som någon ska komma och ta det och under täcket så kan den inte det, liksom som ett skydd. När det då är varmt sover kanske många utan täcke men jag kan verkligen inte det pga av det jag nyss nämnde och likadant så kan jag inte ha foten utan för sängen för då känns det som om någon under sängen ta min fot... Haha man kan säga att jag är lite paranoid eller vad det kallas men sån är jag! ;)