< -

LIVSFARLIGT

 
 

 
 
 
 
 
 
              
  
 
           
 
         
 SHORTS LEVI´S // CARLINGS 250KR PÅ REA .  BH // KAPPAHL 60KR PÅ REA 
 
 
Detta var vad jag hittade eller snarare sagt köpte. Hittade en massa mer på rean som jag gärna hade köpt men hade egentligen inte tänkt att köpa något då jag vill spara på mina pengar men ja, kunde inte motså dessa ovan till deras pris! Behövde också verkligen ett par nya levi's shorts då jag vuxit ut mina favvos tyvärr... 
 
Vad tycks? <3

WHO'S WINNING?

30 Juni 2016, 15:56

@ espresso house med mammsi nu och kom iprincip nyss hit men har redan fyndat lite! Kan visa er när jag kommer hem, men nu ska jag fortsatta snutta på min Frapino Fruit med passionsfrukt och mynta & förhoppningsvis ta hem tre i rad segern!

Lämna en kommentar (1) // Allmänt

DESSA MORNAR

30 Juni 2016, 08:13
 
 
Satt igår och kollade utomlandsresor, alltså åh vad jag vill utomlands. (Bilder ifrån förra året på Malta.)
 
 
Godmorgon! Ny dag,ny energi och nya tag. Lite så känner jag idag.
 
 
Klockan är bara runt åtta och här sitter jag och har varit vaken i lite mer än 1h redan och fråga mig inte varför. Fattar inte varför jag ska behöva vakna så tidigt dessa mornar när jag verkligen kan sova länge om jag vill men nej det tycker tydligen min kropp är onödigt. 
 
Har hursom en del planerat idag som jag ska hinna med hade jag tänkt, redigera bilderna på Joakim och några andra bilder också ifrån mormors kalas och även lite annat här på datorn så tills två ska jag sitta med det sen ska jag bege mig till stan tillsammans med mamma och strosa omkring där. Det är ju iprincip rea överallt så, ja! Får se om man hittar något ;-)
 
Lämna en kommentar (10) // Allmänt