< -

SVAR PÅ TAL

 
Gjorde en video där jag visar hur jag gjort, dock har jag inte så mycket skills när det kommer till adobe premire pro men hoppas det duger och om det går för snabbt så pausa och gör steg för steg :-) ↓
 
                                  
 
 

 
 
 
 
Jag redigerar alla mina bilder i Photoshop CC, om det är mobilbilder så är det oftast i appen VSCO cam. Om ni inte har Photoshop så kan ni ladda hem testversion på 30 dagar här.
Hur jag gjorde mina ramar gör jag genom rectangle tool i Photoshop och så väljer man bara shape och så tar man bort Fill och väljer istället en färg på Stroke. Verktyget finns i vänstra verktygspanelen. 
 
 

 
 
 
 
 Jag funderar på eller snarare har bestämt mig att byta till Nouw faktiskt så jag håller på att fixar med det men tyvärr när jag skulle överföra denna blogg dit så blev det helt knas så jag får nog börja om på nytt men allt är inte riktigt klart men hoppas att vi kan flytta snart ändå :-) 
 

Om ni har fler frågor så fråga på bara :D 

WOOOPSI

14 Juli 2016, 19:25
 
 
 
Tillbaks på mitt smultronställe // bilder ifrån midsommar (tror jag?)
 
 
Hej på er kära ni! Hoppas allt är tipptopp med er, med mig är det bara bra, tror jag? Förutom att jag har lite panik över bloggen hehe... Det var ju ett tag sedan vi hördes, nästan en vecka sedan och egentligen har jag väl ingen jättebra ursäkt men tänker dra till med en ändå! Som ni vet så åkte jag supertidigt i fredags tillsammans med Ls föräldrar först till Öckerö för att hämta upp L och sedan vidare till Hamburgsund där vi spenaderade 4 underbara dagar med fiske av krabbor & makrill,bad,sol,moln,båtresande,kortspelande och godmat samt massa mys! Där vi bodde var inte internetet på topp så det var inte så lätt att få ihop det med tid och bra täcking, tyvärr. Vi var ute hela dagarna och då vill man helst vara social och sådär när man är med andra famlijer som man inte känner så jättebra och inte sitta där med datorn varje kväll. Hoppas ni förstår! 
 
Nu ni, igår kväll hamnade i min sommarstuga istället tillsammans med min familj,farmor & farfar, min ena farbor med sina två barn. Så L är inte med hit tyvärr, men har haft en toppen dag idag iallfall! Vädret klarnade upp mot förmiddagen så har badat två gånger, en gång direkt efter en svettig löprunda och även resten utav famlijen förutom farfar badade. Vi tvättade även oss i sjön som vi brukar och alltså älskar när man kan göra det och dessutom med mina nära & kära. <3  Snart väntas mat hursom, grillade hamburgare blir det. Mums. Sen ska jag försöka fixa upp det med bloggen lite, som jag nämnt tidigare vill jag ju byta bloggportal så ja men såklart ska det strula lite :-) 
 
Puss och ha en bra kväll allesammans. Ta hand om er. 
ps. bilder ifrån västkusten lär komma upp inom kort.
Lämna en kommentar (20) // Allmänt

PÅ FÄRD

08 Juli 2016, 07:54

Ifrån gårdagenskvällsmys med Alma<3

Godmorgon underbaringar! Vet ni vart är jag just nu? I bilen påväg emot hamburgsund men först hämta upp L på Öckerö där han agerat instruktör på Lundqvist goaliecamp. Sen kommer jag tillbringa ändå tills torsdagen där tillsammans med Luddes familj och några till, håller alla tummar och tår för bra väder! Kommer nog bli supermysigt tror jag.

Jag tänkte att vi hörs lite senare när vi landat eller sådär, för nu väntas 3h om inte mer i bilen.
Kram

Lämna en kommentar (17) // Allmänt