< -

FULLT UPP

 
 
 
Sneakpeak på hemsidan till L. (Skoluppdrag)
 
 
Hej och godmorgon på er. Bloggade inte igår, för hade verkligen inte ork till det, när jag slutade skolan gick jag direkt till gymmet och körde ett ben & rump pass vilket dock gick sådär så sen när jag väl kom hem gjorde jag iordning lite mat och duschade. Efter det var inte Ida pigg kan jag lova, så nära på att somna flera gånger i sängen men lyckades hålla mig vaken iallafall och blev till att träffa Frida och Ebba, superkul för var så länge sen sist! 
 
Idag har jag en del planer, såsom ska till gymmet med pappa,dra en kort sväng till stan för att köpa present åt Felicia och ikväll ska jag hem till henne då hon äntligen fyller 18 imorgon. Så det ska bli kul att få fira henne lite :D Tills dess att jag och pappa tar oss till gymmet så ska jag fortf... göra klart hemsidan,skriva klart min planering helt och hållet inför det kommande fotoprojektet och om jag hinner fixa lite med bloggen också! 
 
PUSS 

KRAMENS DAG

21 Januari 2016, 20:25
 
 
Go'kväll! För det första, vet ni att det är kramens dag idag? Fick ett sms nämligen utav Ls mormor i förmiddags där det stod "Idag är det kramens dag. Kram" Så hade egentligen ingenkoll på att det ens var idag men kram på er alla där ute!
Dagens kramdag har för mig bestått utav skolan och gym iprincip. Dirket efter skolan traskade jag som vanligt till gymmet och idag blev det ett biceps och bröst pass. Gick grymt bra, så riktigt nöjd!! SÅ tänkte dela med mig utav detta pass till er. 
 
 

 

 Uppvärming: 15 minuter crosstrainer 

Bieceps curls hantlar 8kg 6x4

 

Bänkpress  22kg 6x4

Barbelle biceps curls 15kg 6x4

Flyes 6x4

Biceps curls cable 6x4

 ◊ Sittande bänk/bröstpress 6x4 

Cable biceps curls rep 6x4 

Cable biceps curls stång 6x4 

 

 ◊  = MASKIN 

 

Nu ska jag bara fortsätta jobba på hemsidan jag håller på med + visitkort och skriva klart min bildplannering till kommande projekt! Puss  ♡

 

Lämna en kommentar (10) // Allmänt, FÖRE&EFTER TRÄNING, PASS

HEM OCH VÄNDA

20 Januari 2016, 15:59
 
Halloj! Okej nu är det såhär för det först att jag har bildbrist så det bara sjunger om det just nu så därför får ni denna söta cambild på mig. Kom nyss hem ifrån skolan men som jag sa igår ska jag iväg på spinning och core, så måste snart byta om och ta bussen in till stan igen. Men kommer hem rätt sent så tror vi inte hörs förens imorgon igen! Dock kom jag på en grej angående förra inlägget som ni hittar här under, om ni vill ha ett sådant inlägg så kan ju ni givetvis ställa frågor till honom om mig också i t.ex kommentarsfältet! 
 
Puss 
Lämna en kommentar (7) // Allmänt