< -

MÖRDAR MÅNDAG

 
 
 
Första dagen efter lovet avklarat.  Vaknade upp och var supertrött förmodilgen för att jag inte lyckades somna inatt riktigt ordentligt utan låg halvvaken hela tiden. SÅ himla jobbigt när man inte lyckas somna fast man ändå är hysfat trött och behöver den vila inför morgondagen då skolan börjar igen + ett ben och rumppass med Felicica efter i min sits. Men aja passet gick ändå bra dock så har vi svårt att få en bra "struktur" på passen, alltså hur man ska lägga upp allt så blir lite små rörigt ibland men vi har bestämt att vi ska slå oss ner någondag och planera lite, hur många pass vi vill ha gjort i veckan,hur mycket cardio osv. Så får vi hoppas att vi kommer på en bra plan ;-) 
 
Har precis klämt i mig 2 små mackor nu när jag kom hem med gurka,tomat,ruccola,ost och mozarella för att maten skulle inte vara klar på ett tag och kände verkligen att jag behövde få i mig något dock drack jag som vanligt min proteinshake men det är ju inget man blir mättare på direkt, så nu ska jag bara svara på kommentarer,mysa ner mig i min sköna säng,leta musikvideos inför kommande skolprojekt,tända ljus,göra klart min keynote inför presentation på onsdag den här bilden och invänta nästa måltid. Urtrött.

HEAVEN

29 Februari 2016, 11:40
 
 
Denna bild tog jag till ett skolprojekt, jag tror jag berättat om det? Man skulle hitta 3 insprationsbilder och sedan
utifrån göra dessa till sin egna version. Den bilden ovan är mitt resulat och tog den i studio på Jennifer. Vet inte om jag är nöjd eller inte dock.Oklart.
 
Här är mina insprationsbilder. OCH kommentera vad ni tycker och ge mig gärna kritik! :-)
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar (7) // Allmänt, skoluppdrag

GLÖMSK, FÖRLÅT

28 Februari 2016, 17:10
 
 
Hemkommen precis ifrån hockeyn, drog även förbi mataffären på hemvägen.. Blev en stor förlust för min lillebrors del tyvärr och L förlorade även sin match dock på straffar. Hade tänkt att bjuda på lite nya fräscha hockeybilder nu (hittat mitt minneskort!! yay) men kunde inte göra det för såklart glömde jag kameran hemma då det vart lite stressigt i slutet för att vi skulle ju hinna kolla på golv innan också, vilket vi gjorde men hann inte till matchstarten så japp. But that's life.  Btw, invigde min nya kappa/rock idag också och solbrillorna på och lite vågit hår. Såg otroligt vårig ut i ishallen.
 
Nu kallar duschen på mig och jag vill gärna göra mig fräsch & ta bort min smink! Så, så får det bli.
Lämna en kommentar (3) // Allmänt