< -

SEBAGO BABES

 
 
 
 
 
Dessa godingar ifrån sebago är äntligen mina, matriell lycka. Har spanat på dessa sååååå länge och idag när jag var på stan så slog jag till och jag har inte ångrat mig än sålänge iallfall ;-) 
 
Jag köpte min i en affär här i Linköping vid namn Active Life men dessa går ju att hitta iprincip överallt. Men tänkte att jag länkar till sebagos egna hemsida där man kan hitta dessa och en massa annat snyggt. Mina skor finner du här.
 
Nu måste jag sätta igång att fixa iordning mig, blev nämligen lite stressigt då jag var på stan ett tag med pappa och sedan när jag kom hem kom på när jag kom hem att jag glömde köpa lösfransar så fick först äta sedan ta bussen in och ja... Har klarat av första steget iallfall i mitt fixande, en dusch. Och fotat mina nya babes och bloggat om dem också i och för sig. Heja mig. 
 
kram på er och var rädda om er.<3 

VALBORGSMÄSSOAFTON 2016

30 April 2016, 10:30
 
 
 
 
 
Halloj på er! 30:de april idag, helt sjukt egentligen om man tänker efter... Jag går ju som sagt snart ut 2:an!! Aja, längtar efter sommaren så det är väl skönt att det rullar på snabbt nu.
 
Jag ska snart iväg till stan för att handla ett par nya vår/sommar skor, har gått och kollat runt massor, haft med mig både vänner och pojkvän som råd men är fortfarande osäker så nu ska pappisen följa med också så får vi se vad han tycker haha! Lär väl visa er sen vilka det blev. Tills dess och all tid emellan vi har kommit hem ifrån stan tills vi ska iväg så måste jag jobba och klippar ihop vår musikvideo, ni kan se lite sneakpeaks ovan. ;-) 
 
Ska föresten fira genom att först äta tillsammans med min familj hos ett par kompisar sedan ska jag hemåt igen, till en vän kallad Alma och hänga hos henne resten av kvällen. Så tror det kommer bli mys!! 
 
Hoppas alla hursom får en härlig,rolig och mysig valborg! <3 
Lämna en kommentar (6) // Allmänt

WOOPSI

28 April 2016, 16:21
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bara för det är 41 dagar kvar tills mitt sommarlov börjar <3333 
Detta är supergamla sommarbilder, tror det är ifrån 2012/13 haha
 
 
 
Snart en vecka sedan vi hördes vid senast hörrni... Det beror på att vi har dragit igång på riktigt med filmandet utav musikvideon och jag har dessutom inte köpt någon ny dataladdare MEN nu har jag fått låna farfars då han och farmor är på semester nu, tjoho!! 
 
Sammanfattat kort så var förra helgen en helg med L och han kom redan på fredagskvällen då han överraskade mig, vi gick och kollade på nya djungelboken (så braaa!!) och under söndagen kom mormor hit också en sväng då vi har själva hela helgen som sagt men det gick bra. Fick bara lite panik på min bror då & då. I tisdags filmade vi åt musikvideon på skylten här i Linköping, vilket gick rätt bra men ska filma det sista imorgon! Det var väl allt väldigt kortfattat skulle jag tro. 
 
Imorgon är det fredag igen och i helgen så är det ju faktiskt valborg! Skönt, känns verkligen som det börjar närma sig sommarlov snart, inte pga vädret men det är redan maj snart liksom... Mina planer inför helgen är lite oklara men bör vara mer klara innan läggdags idag iallfall, det jag vet klart är att jag inte ska fira tillsammans med L hursom utan med mina vänner så det ska bli kul!! Har ni några roliga planer inför valborgshelgen? 
Lämna en kommentar (9) // Allmänt, Sommar