< -

Fullt upp

 
 
Hallå där! Denna vecka för mig har varit så seg liksom gått i slow motion, känns som det ska vara fredag idag men tyvärr inte... Men snart så! Har inte gjort speciellt mycket denna vecka förutom skolan,plugg och tränat så jag idag knappt kan gå! TRÄNINGSVÄRKEN ÄR BRUTAL I BENEN. Skulle egentligen tänkt att träna armar idag men sov max 2h inatt, fråga mig inte varför.. Vaknade upp och kunde inte somna om + träningsvärken så kunde inte röra mig och imorse när jag gick upp hade kände jag mig sådär med huvudvärk. Hoppar då träningen, ingen idé att försöka sig på ett bra armpass om jag bara sovit 2h... Kommer inte ge så mycket ändå kände jag! 
 
Istället ska jag försöka packa inför imorgon då jag åker upp till L igen, hoppas på en helg med lite mer tid med varann... Även städa mitt rum lite,måla naglarna,käka,bada,kolla Paradise Hotel och photoshopa. Har lite att pricka av så nog bäst jag börjar nu. 
 
 
Kramis 

UPPDRAG SLUTFÖRT

20 September 2015, 13:10
 
 
Här är då ett utav de färdiga uppdragen jag gjort. Vi fick i uppdrag att designa en matförpacking och jag valde då jordgubbsmarmelad helt enkelt. Dessa har även skrivits ut så finns en "färdig byggd" modell men har dock ingen bra bild på den ännu. Där det står Marmelad med smak av jordgubb är såklart framsidan, de två vita på sidan om är själva sidorna, den under blir botten på förpackingen, och den längst ut är baksidan och den ovanför är locket. 
Själv är jag rätt nöjd med min förpacking ändå, kommentera gärna era åskier! 
 
 
 
 
 
 
Detta är då det andra uppdraget, då vi skulle tolka en Marvel karaktär och jag valde då Ms.Marvel. Helt okej nöjd med denna men kunde gjort det bättre om jag hade haft tiden, jag är rätt usel på att planera sådana grejer så får alltid stressa i sista minut dock så tog det lång tid innan jag ens kom på en idé till detta uppdrag då jag inte är så insatt i Marvel världen! Kommentera även här vad ni tycker. 
 
 
Nu har vi fått ett nytt uppdrag, där vi ska jobba med matte painting. Kommer även visa det när det är klart men det är ett tag kvar! Ska bli spännande och se vad jag får ihop! Och för er som inte vet var det är så är det när man tar flera olika bilder och gör till en bild, rätt kul och rätt pilligt.
Lämna en kommentar (11) // Allmänt, skoluppdrag

J20

12 September 2015, 14:58

Hamnade i ishallen idag då L egentligen var ledig men var tvungen att hoppa in som andra målvakt åt j20. 
Andra perioden börja nyss så L och jag lär väl komma härifrån vid 17/17.30 så får vi se vad vi hittar på då! 

Så himla typiskt när han nu egentligen var ledig och imorgon lär han också få hoppa in då j20s andra målvakt är sjukt... Aja vi får se hur det blir helt enkelt! 

Lämna en kommentar (5) // Allmänt