< -

Stort grattis

 
 
20 November, betyder att min käraste fyller år idag. Så först och främst, grattis älskling!! 
"I fell in love with the way you touched me without using your hands." 
 
 
Men för övrigt, så hade denna fredag varit hyfsad. Skolan rulla på och det jag sysslade med där var att redigera bilderna jag tog på fina Felicia igår i studion, ni ska få se sen när det är klart! Tränade även idag men glömde bort att skriva ner det jag körde men nästa gång jag tränar ska jag absolut lägga upp mitt upplägg! Nu måste jag iallafall fixa iordning mig lite och sedan käka för sedan bär det iväg mot staden och träffa Ebba och Frida! Ska bli supermysigt. 

Photoshoot+Gym

19 November 2015, 19:17
Lämna en kommentar (7) // Allmänt

18 November

18 November 2015, 19:09
 
 
 
 
Sallad är livet. 
 
Skaplig onsdag jag fick till ändå. Direkt efter skolan tog jag mig till gymmet och körde ett härligt ben och rump pass. Föresten, skulle ni vilja att jag började lägga upp mina träningspass alltså där jag skriver mina övningar jag brukar köra,reps,sets och vikt? 
 
Var först inte så tagg på att träna men efter kändes det så skönt!! Duschade även där efter. När jag kom hem var maten klar så bara att hugga in och nu sitter jag här. Skapligt trött men rätt nöjd med livet ändå, haha. Vad som saknades bara var en styck Ludwig, hade varit så gött att mysa ner med honom i sängen just nu! 
Lämna en kommentar (7) // Allmänt