< -

Let her go

 
 
Halloj, nu är det såhär att det har hänt en liten grej i mitt liv som jag har gjort så att jag inte bloggat på några dagar och jag känner att en bloggpaus nu är rätt lägligt för jag har varken lust eller ork till att blogga.
Vet inte hur länge jag kommer vara borta men jag behöver lite tid att bara smälta allt,låta mig inse vad som hänt och hur jag ska lyckas hantera allt på bästa sätt. Då behöver jag ingen blogg som jag ska tänka på OCKSÅ. Det blir bara för mycket! När jag kommer tillbaks kommer jag troligen med ett inlägg om detta.
 
Men ni får ha det så bra sålänge, så hörs vi förr eller senare.
kramis

Sommarlovsdagar

12 Juni 2015, 14:54
 Halloj bloggen, har inte bloggat på ett tag nu så nu kommer ett hyfsat långt inlägg skulle jag tro, tänkte berätta om vad jag sysslat med under dessa sommarlovsdagar! 
 
Dagen då jag slutat, den 9:de så var vi i Bergs slussar och myste, efter det fick vi äntligen ta sommarlov och på kvällen åkte jag hem till Ludde där vi åt gott,badade och bara hade det allmänt bra! 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter det, alltså i Onsdags. Då kom min farmor hit vid 11 tiden och vi åkte in en sväng till Ikano som är ett shoppingcenter här i Linköping, efter det åkte vi hem och fixade lite sedan ner till slusscafet som ligger vid ån här och efter det ännu en sväng shopping fast på stan! Supermysigt att få träffa henne och hänga med henne en dag sådär. 
 
 
 
 
 
Och igår, då gick min kära Ludwig ut nian!! Så blev upphämtad vid 9 och vi åkte in till kyrkan i Norrköping, där han hade sin avslutning! Efter det hem till hans mormor och morfar för att käka lite lunch så då gjorde vi det och sedan hem, så skulle han iväg på kvällen för att träffa några vänner ifrån klassen men då stannade jag hemma och gjorde inte särskillt mycket utan tog det mest bara lugnt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag ska jag inte göra något speciellt, Ludde är här och ska sova här men vi har inget planerat ännu så vi får se vart det leder! Det är iallafall så himla varmt här, så blir lite sugen på att åka och bada men vet inte om jag orkar det haha.. 
 
Hoppas ni får en superdag i värmen iallafall :D
 
 
Lämna en kommentar (7) // Allmänt, Sommar, blandat

Förrgårdagens och gårdagens mys

07 Juni 2015, 20:18
 
I fredags så var jag hos Ludwig, hade det supermysigt då det faktiskt var hyfsat bra väder! Vi åt grillat,bara var ute och hänge med hundarna och cyklade även ner till badet där vi tog ett dopp. Kallt ibörjan men när fötterna domnat bort så känner man inget längre ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Igår så gjorde jag inte alls mycket på dagen men sen på kvällen hörde Jennifer av sig och vi tog oss an en cykeltur in till staden och gick en sväng runt ån! Supermysigt det med, mindre mysigt att cykla hem men värt det. 
 
 
 
Lämna en kommentar (7) // Allmänt