< -

Fridaaaay

 
någon gammal ful bild på mig själv haha
 
 
Äntligen fredag, ska bli så skönt med helg! Avslutar även vårt projekt som vi haft i skolan idag efter en månad och ska åka in till skolan vid 11 för att redovisa sedan tar jag helg. Vet inte om jag berättat detta men i en månad har vi nu jobbat med att göra en reklamkampanj gällande mänskliga rättigheter med fyra olika bilder dock kan jag nog inte visa dessa bilder här på bloggen pga att modellerna inte vill. 
 
Efter skolan vet jag inte vad jag hittar på men tänkte i eftermiddag dela med mig av lite bilder jag tog på Ludwig i Söndags! Bilderna blev tyvärr inte så bra för att JAG RÅKAT KOMMA ÅT NÅGON KNAPP SÅ ATT ISON STÄLLER IN SIG SJÄLV OCH ISON BLEV JÄTTEHÖG PÅ ALLA................. fast det var ljust ute. Men men lyckades hitta den inställningen så nu ska det väl fungera bättre. 
 
puss o kram

Hockey Ida är i farten igen

25 Januari 2015, 12:29Lämna en kommentar (3) // Allmänt

Min helg + före & efter bild

24 Januari 2015, 16:10
Idag är det Lördag och jag hade egentligen planerat in en del grejer men det blev inte riktigt så. Skulle på förmiddagen åkt till min kusin som nyss fått en bebis och sedan nu på kvällen firat en kompis men typiskt nog har inte min förkylning inte blivit så mycket bättre så har fått stanna hemma idag. 
Kanske kommer Ludde hit sen iallafall men vi väl se! 
På schemat imorgon står det plugg,kanske hockey? och träffa Ludde och fota förmodligen.
Så det får väl bli min helg, har ni något roligt inplanerat? 
 
Nu ska jag duscha,fixa naglarna,kolla gossip girl och lite sånt tänkte jag, bara ta det lugnt liksom och försöka bli av med min förkylning! Hoppas ni får en fin fortsättning på er helg och att ni mår lite bättre än mig! 
 
 

 
 
 
 
 
 
Ni får även en före och efter bild, bilden har jag själv tagit på min vän Johanna. 
Kommentera gärna vad ni tycker :) 
 
 
Lämna en kommentar (11) // Allmänt, Före och efter