< -

50's posters

Ligger i sängen hemkommen från skolan och är allmänt superglad faktiskt. Det är Fredaaag vilket betyder helg och Ludde kommer hit sen ikväll +  skolan var en energikick idag.
Började skolan 11.30 och hade idag redovisning av våra 50's posters på bild och form! Det gick superbra verkligen, efter alla hade redovisat hade alla ett inviduellt samtal och vår lärare sa vad han tyckte och så. Han bara "Hade inte förväntat mig att få se något som det här redan i ettan." och "dom här skulle jag lätt kunna skriva ut och ha hemma." ALLTSÅ BLIR SÅ GLAD!!
När man lagt ner mycket tid på något och får så bra beröm, då blir man verkligen glad. Så tänkte även att ni skulle kunna få se dom och så får ni gärna säga vad ni tycker om dom! 
Det gick tydligen inte att ladda upp dom för att dom var för stora men fick screena på datorn, man ser ju ändå! :D
 
 
 
 
 

Sälen/Trysil

24 Februari 2015, 13:48
Hejhej bloggen! 
Just nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt, kom hem för ett tag sen från skolan då jag först hade engelska och sedan en photoshoot! Photoshooten var superrolig och tror det kan ha bli riktigt bra dock nte hunnit kolla på bilderna ordentligt än. Bilderna kanske kommer upp på bloggen, det beror på modellen! 
 
Jag har iallafall inte bloggat på en vecka nu men som jag skrev så åkte jag till sälen förra söndagen och kom hem iförrgår, jag hade med mig datorn men kände att jag verkligen ville ta vara på tiden där och njuta. Inte sitta och redigera bilder i år och dar och även blogga! Och igår hade jag fullt upp med skolarbete osv.. Men nu ska ni få se lite bilder jag tog i sälen, alla bilder är tagna med mobilen menmen :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar (2) // Allmänt

Fredag den 13:de

13 Februari 2015, 11:28
Jahopp idag går jag på lov och väntar en vecka i Sälen med dom jag älskar mest! Imorgon så åker vi till vår sommarstuga och sedan på söndagen vidare till Sälen!!!!!! Och imorgon är det alla hjärtans dag också, spännande.
Men innan jag går på lov så har jag en del att göra först, just nu så har jag poppat massa med popcorn till vårt klassdisco som vi ska ha ikväll,ska käka lite mat,ta mig till skolan och ha en fotolektion och sedan hem igen en kortis och sen till discot. Så har en del att avbocka! En proppad fredag helt enkelt. 
Kanske kör någon uppdatering från discot annars så får vi höras imorgon! 
 
 
 
 
BIlder från senaste skidsemestern
 
 
Lämna en kommentar (6) // Allmänt