< -

STHLM

 

I bilen påväg till STHLM & har varit i mer än 1h så är väl framme om mindre än en timma. Ls pappa hämtade upp mig i förmiddags, vi åker för att hämta hem L till nyår sen så ska jag även dra en kort sväng på Mall Of Scandinavia och köpa en julklapp åt en kompis,haha. Hör av mig senare  ♡ 

GOOD MORNIN

30 December 2015, 10:30
 
    
 
    
 
 
Godmorgon godingar. Hoppas ni sussat sött inatt! 
Jag tänkte dela med mig utav några rätt lugna låtar som jag brukar börja dagen med, antingen i bussen påväg till skolan eller när jag precis vaknat och redigerar lite foton/kollar bloggar/fixar frukost eller vad som. Jag älskar iallafall att bara vara, lyssna på skön och lugn musik för att komma komma igång lite. Kärlek till dessa låtar. 
 
 
Lämna en kommentar (3) // Allmänt, Musiktips

MINA JULKLAPPAR

29 December 2015, 20:35
 
 
 
 
 
                      
 
 
 
 
 
Detta var mina julklappar detta år, plus pengar,presentkort,godis,trosor & ett par örhängen. Jeansen på första bilden och träningstightsen på sista bilden är det jag fyndade på mellandagsrean delvis för mina julklapps pengar. Är så nöjd och tacksam över allt detta, kram på er alla iblandade. SEN måste jag bara tipsa om parfymen Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum som jag fick utav min kära pojkvän alltså den luktar så himlans gott! Även tofflorna är ett tips, dem är så mysiga och go, går att hitta på New Port. 
 
Denna kväll invigde jag faktiskt träningstightsen och linnet med ett svettigt ben & rumppass med pappa. Gött minst sagt, har även käkat och ligger just nu död i sängen. Funderar på att gå och hämta lite vatten med is och fixa lite med bloggen. Vila upp mig inför imorgon då L kommer hem igen ;-) 
 
 
Lämna en kommentar (8) // Allmänt