< -

Huddinge - Lions cup
Kom hem vid åtta från Huddinge. Där har jag tillbringat hela min Lördag! Min lillebror spelar nämligen hockeycup där just nu och varit där sen i Torsdags och kommer hem imorgon. Min pappa är även där också eftersom han är lagledare. Så mamma,jag & mormor åkte upp dit tidigt imorse och kollade på hockey & shoppade även en del! Kommer komma upp bilder på det så småningom. 

Bilder från idag kommer troligen upp imorgon men dock blir det nog inte så många eftersom jag har tillstånd att lägga upp bilder på de andra från laget så får bli bilder endast på min lillebror.
Hoppas det är okej!

Nu ska jag äta godis & lördagsmysa.
Ha det gött så höres vi :)

21 mars

21 Mars 2014, 18:13
Denna dag kanske inte varit den bästa precis men skönt med helg. Den här veckan har jag klarat av 2 nationella prov i svenskan och en del andra läxor, så det känns bra! Men låt oss släppa plugget...
 
Ikväll är det hockey, LHC-Frönlunda (HEJA HEJA HEJA LHC!) Min pappa och lillebror skulle gå pga att min lillebror var puckpojke och att dom ville också då men jag stannde hemma. Får väl se vad kvällen leder till, kanske blir ett skype-samtal med bästis sen... Standard! 
 
P.s Ska försöka fixa lite blogg-inlägg och desigen lite imorgon :D
 
Men vi höres! 
 
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar (5) // Allmänt

Musikfredag- Little me

21 Mars 2014, 17:36
Lämna en kommentar (1) // Allmänt, Musiktips