< -

Påskhelg

Förlåt för jag inte uppdaterat sen i Torsdags men som sagt så åkte jag då till Sommarstugan och där har jag varit tills igår. Så jag kom hem igår kväll, det har varit toppen väder, så riktigt bra och mysig helg har jag haft! Lite sorligt när vi skulle åka hem igår för vädret var perfekt men men... Behövde komma hem och ladda upp inför skolan. 
Denna helg har jag även tagigt 375 bilder, så jag har lite att visa er! Men bilderna kommer inte komma alla på samma gång utan jag kommer ta en del i taget, men nu får ni några styckna iallafall :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi var i "Vitsippsdalen" och plockade vitsippor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Två söta busar.
 

Tillbaks till sommarstugan

17 April 2014, 11:37
Hallu, idag efter lunch så åker jag till sommarstugan med min farmor och farfar och i helgen så kommer hela pappas släkt dit, så ska vi väl leta påskägg och äta påskmat. Så det blir nog mysigt! 
 
Så nu ska jag packa och laga lite mat åt mig själv sen så drar jag väl. 
Men ni får lite bilder från förr förra helgen då jag också var i sommarstugan med mina farbröder,pappa,farmor och farfar. Som jag glömt och visa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar (6) // Allmänt, blandat

Vill ha nytt

16 April 2014, 12:55
 
 
Alla bilder tagna från pinterest // Collage av mig 
 
 
Liksom nu när jag sitter och kollar på alla dessa inspo bilder på rum, så vill jag inget hellre än att flytta hemifrån och få inreda mitt egna lägenenhet. 
 
Vi har ett stort garage som har en övervåning och vi har alltid pratat om att göra om där. Bygga toalett,bastu och ett rum till mig. Vi har inte kommit dit rikdigt men nu så håller vi på att göra om min lillebrors rum och då sa jag till min pappa att jag skulle önska mig när jag fyllde år att fixa ett rum till mig på "loftet" och att vi kunde fixa det i sommar... Han vill själv fixa iording loftet så han sa att vi förmodligen skulle kunna fixa ett rum åt mig där men att toalett och det skulle dröja eftersom vi inte har förberett med rör och sådär. 
Grejen är att jag är ganska mörkrädd och skulle vara lite onödigt om vi fixade iordning det så vågar jag inte bo där men nu så har jag bestämt mig att om vi fixar iordning det så ska jag våga bo där!
Annars får jag försöka hitta en pojkvän tills dess. Haha! 
Skulle vara så mysigt.
Längtar ihjäl mig :D
 
Är ni mörkrädda? Längtar ni tills att flytta hemifrån? Om ni inte redan gjort det vill säga.
 
 Nu ska jag äta och ut i solen sedan till stan.  Älskar vädret! 
 
Ha en fin dag allesammans. 
 
 
Lämna en kommentar (5) // Allmänt