< -

gott & blandat om mig

Hej, tänkte att ni skulle få reda på lite mer vem jag är. Så här kommer lite blandad fakta om mig, enjoy
 
 
 
 
 
Vill bara tilllägga lite grejer.. eller ja förklara :)
 
"Har inga problem med att gå utan smink i skolan eller mjukis" - Har inga problem med att gå utan smink i skolan  men jag går nästan alltid med det, om det skulle krisa typ ha jätte bråttom eller något så skulle det inte bara någon big deal och skippa sminket.
 
"Älskar midsommar" - jo det gör jag, väldigt mycket! Tycker det är super mysigt och jag minns en gång när vi var i våran familjekompisars stuga och firade... Kommer aldrig glömma den dagen. Spelade fotboll vid stranden super sent på kvällen med helt okända, jag fick spela i lag med 3st i min ålder och jag är väldigt blyg men dom var så otroligt snälla, önska jag visste vad dom hette alltså!
 
"Jag vill ha pojkvän" - japp, det är också sant. Jag har inte haft ett rikdigt förhållande, inget förhållande kan man säga. Hade ett och det var en vecka. Det jag ville säga är att jag vill ha ett äkta och seriöst förhållande, det måste inte vara perfekt men äkta, jag vill inte ha en pojkvän bara "för att ha en liksom." 
 
"Kan verkligen inte sova när det är för varmt,får panik" och "måste sova med täcke, känns som skydd" - Grejen är att om man tar ut ett ben från täcket så känns det som någon ska komma och ta det och under täcket så kan den inte det, liksom som ett skydd. När det då är varmt sover kanske många utan täcke men jag kan verkligen inte det pga av det jag nyss nämnde och likadant så kan jag inte ha foten utan för sängen för då känns det som om någon under sängen ta min fot... Haha man kan säga att jag är lite paranoid eller vad det kallas men sån är jag! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton

25 December 2013, 20:45
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det var den Julaftonen...
Men imorgon ska vi träffa mormor och morfar och några kusiner, så ska vi äta och fika och byta julklappar!
Jag har fått alla mina julklappar förutom 2st men de jag har fått är jag jätte nöjd med, kommer upp inlägg imorgon då jag tänkte visa vad jag fått! :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig i soffan, är så himla trött! Ni anar inte hur jobbigt det är när man har små kusiner som tjatar hål i huvudet på en. Haha nädå dom är underbara men man blir rätt trött! 
Men är super glad, vet inte rikdigt varför men bara skönt att få umgås med släkten och bara ta det lugnt,älskar dom alla. 
 
Jaja,vi hörs imorgon
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar (1) // Allmänt, blandat

23 December

23 December 2013, 12:06
Imorgon så är det Julafton och jag har sätt fram emot Julafton himla länge nu, ska bli mysigt och träffa alla i släkten, dock blir det bara hela pappas släkt vi hinner träffa!
Men idag ska jag ge mig på kameran och gör rent den,ladda batterierna och tömma minneskorten! Måste fixa lite inför imorgon och sådär! 
 
Men ni får ha en underbar Julafton!
  
 
 
 
Denna underbara och otroligt jobbiga unge ska jag få träffa imorgon ♥
(bildbrist)
 
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar (1) // Allmänt